afbeelding
 
Gubbens ICT
  • Neptunusstraat 14
  • 5241 JS Rosmalen
  • T (073) 521 76 09
  • M 06  - 5799 8335
logo Gubbens ICT

Over ons

Gubbens ICT is een Informatie en Communicatie Technologie bureau en ondersteunt bedrijven bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Wij doen dit voornamelijk door het ontwikkelen van maatwerk software.

Steeds meer constateren wij dat bedrijven moeite hebben met het zich schikken naar de regels van standaard softwarepakketten. Het aanpassen van hun bussiness aan de gebruikseisen van een standaardpakket kost veel extra tijd, kans op fouten neemt toe en zo ook de kosten en ergernissen.

Veel vraag komt er ook van startende ondernemers, zzp´ers en het MKB. Zij zijn veel tijd kwijt aan hun administratie en dat gaat ten koste van de kernactiviteiten. Veelal ontwikkelt Gubbens ICT dan voor hen een maatwerk oplossing in MS-Office, een officepakket waar ze meestal al mee bekend zijn zodat ze snel van start kunnen gaan. Hiermee wordt weer voorkomen dat er cursussen gevolgd moeten worden en omdat het echt maatwerk is gaat het gebruik bijna vanzelf omdat de processen herkenbaar zijn.

Gubbens ICT ontwerpt en realiseert ook websites. Een website hoeft niet per se ingewikkeld te zijn. Kleine ondernemingen schrikt het vaak af omdat ze verhalen horen over ingewikkelde technologieen en hoge ontwikkelingskosten. Zorg voor een betere bereikbaarheid en maak je herkenbaar op het internet. Het kan al volstaan met één webpagina met daarin gegevens waar en hoe u te bereiken bent. Een kleine investering met veel rendement.

Gubbens ICT verleent ook ict-support in het algemeen. Of het nu gaat om een vraagje over uw tekstverwerker, uw internetverbinding, een netwerkprobleem, een vastgelopen printer, een trage pc, aankoopadvies voor uw hardware of software, wij doen ons best u hiermee te ontlasten.

Bent u geinteresseerd of heeft u vragen of opmerkingen, neem dan vrijblijvend contact op met ons via onze contactpagina.

 

© 2010 Gubbens ICT   |   Webdesign door Gubbens ICT